ORDU / PERŞEMBE - Sakin Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Feray EREN - Okul Müdürü

Feray EREN

Okul Müdürü

1976 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu. İlkokulu Ünye Anafarta İlkokulu, ortaokulu Ünye Merkez Ortaokulu, lise öğrenimi ise Ünye Lisesinde tamamladı.1993 yılında Trakya Üniversitesi Edirne Eğitim Fakültesine başlayıp 1997 yılında mezun oldu. 2019 yılında Hoca Ahmet Yesevi  Üniversitesi Eğitim-Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Anadolu Üniversitesi Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği alanından  mezun olarak 2. üniversite eğitimini tamamladı.

1997 yılı Kasım ayında Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde sınıf öğretmeni olarak mesleki kariyerine başladı. 2002 yılında itibaren Müdür Yetkili Öğretmen, Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Vekili olarak görev yapan Feray EREN; 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavını kazanarak Edirne ili Uzunköprü ilçesi Yağmurca İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili olarak, 2009 yılında da  Okul Müdürlüğü Seçme Sınavını kazarak Ordu İli İkizce İlçesi Kaynartaş İlköğretim Okuluna Okul Müdürü olarak atanmıştır. 2014-2023 yılları arasında Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak 9 yıl görev yapan Feray EREN, 01/08/2023 tarihinde kurumumuza okul müdürü olarak atanmış olup görevine devam etmektedir.

Tel: 0 (452) 517 10 45                 Fax: 0452 517 19 06