Emre AKERİK - Müdür Yardımcısı

1988 yılında Ordu´nun Gölköy ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Gölköy Emirler İlköğretim Okulu, lise öğrenimini ise Gölköy Çok Programlı Anadolu Lisesinde(Yabancı Dil Ağırlıklı Lise) tamamladı. 2006 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne başlayıp formasyon eğitimi de alarak 2011 yılında mezun oldu. 2023 yılında da Ordu Üniversitesi Tarih bölümünden Tezsiz Yüksek Lisansını tamamladı.

2012 yılında Muş Rekabet Kurumu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak mesleki kariyerine başladı. 2016 yılında Kabataş Senai Yediyıldız Anadolu İmam Hatip Lisesinde 1 yıl Türk Dili ve  Edebiyatı öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2017 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavını kazanarak Gölköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak 5 sene görev yapan Emre AKERİK, 20 Haziran 2022 yılında okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanmış ve halen görevine devam etmektedir.