Turgay DALGIÇ - Müdür Yardımcısı

1986 yılında Ordu´nun Gölköy ilçesi Güzelyurt beldesinde doğdu. İlk okul 5. Sınıfa kadar köyü olan Gürpınar Köyü ilkokulunda, 5. ve 6. sınıfı Direkli Ortaokulunda, ortaokul 7. Sınıfı Güzelyurt Ortaokulunda, 8. Sınıfı ise Ordu Durugöl İlköğretim Okulunda okudu. Lise öğrenimini ise Ordu Ticaret Meslek Lisesinde tamamladı. 2005 yılında Ankara Gazi Üniversitesi İşletme Öğretmenliği bölümüne başlayıp 2009 yılında mezun oldu. 2023 yılında da Ordu Üniversitesi Tarih bölümünden Tezsiz Yüksek Lisansı okuyor.

2009 yılında Erzurum Kömürlü Köyü Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak mesleki kariyerine başladı. Burada 4 ay çalıştıktan sonra İstanbul Gaziosmanpaşa Mustafa Yeşil İlköğretim okulunda 2,5 yıl çalıştı. 2012 Yılında Ordu Perşembe Kırlı İlköğretim okuluna atandı. Burada da 2,5 yıl çalıştıktan sonra alan değişimi ile Ordu Gölköy Şehit Yaşar Biçer MTAL’ye Muhasebe ve Finansman öğretmeni olarak atandı. 2017 Yılında Ordu Fatsa Şehit İbrahim Kılıç MTAL’de 2 yıl görevlendirme çalıştıktan sonra 2022 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavını kazanarak Perşembe Sakin Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı ve halen görev yapmaya devam etmektedir.