Mrt

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk Projelerine son hızıyla devam ediyor. Bu hafta içerisinde Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilerimiz farkındalık oluşturmak amacıyla çevre temizliği, sokak hayvanları için barınak, kuşlar için yuva yapımı ve fidan dikimi gerçekleştirdiler. Öğrenci ve öğretmenlerimize bu konulardaki hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimiz '' Hoş Geldin ya Şehri Ramazan'' temasıyla hazırlamış oldukları kurabiyeleri Kaymakamımız Sayın Funda TURHAN KESER'e ve ilçe halkına ikram ettiler.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilerimiz okulumuz mutfağında çorba yaparak ilçe merkezinde çorba dağıtımı yaptılar. Perşembe halkının büyük beğenisini alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 75. Yıl Anaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek Yiyecek İçecek Hizmetleri atölyesinde öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte pizza yaptılar.

Şbt

''Hayalimdeki Meslek Projesi'' kapsamında Perşembe Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine, öğrencilerimizin yıl içerisinde staj yaptıkları güzide otellerden biri olan Ordu Aktuğ Otel'de alan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından uygulamalı olarak staj bilgisi verilmiştir.

Şbt

Okul pansiyonumuzda öğretmen ve idarecilerimizin de katılımıyla çiğ köfte etkinliği gerçekleştirldi.

Şbt

Alan Şefleri Cumhur CÖRÜT ve Turgay DOKGÖZ tarafından Okulumuz 9. ve 10. Sınıf öğrencilerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri verildi.

Şbt

Oklumuzda Kahve hazırlama Workshop'u gerçekleştirildi. Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenlerimiz eşliğinde okulumuz mezunlarından Mutlu DEMİRTAŞ ile Barista Semih ÇEKÜÇ tarafından öğrencilerimize yönelik atölye çalışması yapıldı.

Şbt

Persembe Sakin Sehir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri arasında mesleki gelişim etkinlikleri kapsamında özel gün konseptli masa hazırlama yarışması düzenlenmiştir. Yarışma öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımıyla okul konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Yarışmaya katılan öğrenciler 100. Yıl temalı masa, Nişan masası Evlilik teklifi masaları Bebek Cinsiyet Partisi masaları Evlilik Yıldönümü masaları temalarında yarışmış jüri ve izleyiciler tarafından ilgi ve beğeni ile karşılanmıştır. Dereceye giren öğrenciler okul İdaresi tarafından ödüllendirilecektir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemi 19.01.2024 tarihi itibariyle düzenlediğimiz karne töreni ile sona erdi. Öğrenciler 2.Dönem Eğitim öğretime 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacaklardır. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Kariyer günleri kapsamında Ordu Hampton by Hilton oteli Satış ve rezervasyon müdürü 2014/2015 dönem mezunumuz Hazal GÜRSOY TUNÇ  okulumuzda misafirimiz oldu. Öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşıp, sohbet etti.

Ara

2023-2024 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN BİR BAŞARI DAHA

7 ÖĞRENCİ İLE KATILDIĞIMIZ  “20.ULUSLARARASI İSTANBUL MUTFAK GÜNLERİ”  YARIŞMASINDAN 7 MADALYA İLE DÖNÜYORUZ.

ÖĞRENCİLERİMİZ;

PİZZA DALINDA Sıla KACAR ALTIN MADALYA

MAKARNA DALINDA Hatice Nur TOSUN ALTIN MADALYA

TATLI DALINDA İlayda ÖZTÜRK ALTIN MADALYA

TATLI DALINDA Çağla YAVUZ ALTIN MADALYA

BALIK DALINDA Didem ÇECE GÜMÜŞ MADALYA

BALIK DALINDA Kazım ÖZTÜRK BRONZ MADALYA

ET DALINDA Umut IŞIK BRONZ MADALYA   Alarak bizleri gururlandırmıştır.

Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Yiyecek içecek Hizmetleri Öğretmenlerimiz  Emine CİLLİ, Asuman DEMİR ve Cumhur CÖRÜT’e  emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca  desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğtim Müdürümüz Sayın Murat ÇULFAZ beye, şube müdürlerimiz Sayın Erdal YAZAN beye  ve Sayın Mustafa EREN beye, okul müdürmüz Sayın Feray EREN’e , tüm idareci ve öğretmenlerimize  TEŞEKKÜR EDERİZ.