ORDU / PERŞEMBE - Sakin Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Futsal Genç Erkek A Altınordu grup elemelerinde Gürgentepe Şehit Erdi MTAL ile yaptığımız son maçı 3-2 kazanarak,grubumuzdaki tüm maçları galibiyetle tamamlamış ve Altınordu yarıfinallerine grup 1.si olarak katılma başarısını elde etmiş bulunmaktayız. Altınordu yarıfinallerinde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Ara

28 Kasım -1 Aralık tarihlerinde Ordu Şehit Sefa Kabakkaya MTAL spor salonunda gerçekleşen Genç Bayanlar B ve Genç Erkekler B kategorilerinde Bilek güreşi müsabakalarına katılım sağladık, turnuvaya ilk defa iştirak eden öğrencilerimiz başarılı mücadeleler ortaya koyarak okulumuzu temsil etmişlerdir.

Ara

20-21 Kasım tarihleri arasında Perşembe Kapalı Spor Salonunda  2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Gençler kategorisinde düzenlenen Masa Tenisi Altınordu müsabakalarına katılım sağladık,öğrencilerimiz okulumuzu çekişmeli geçen müsabakalar çıkartarak okulumuzu temsil etmişlerdir.

Kas

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI 10.SINIF ÖĞRENCİLERİ MESLEĞE İLK ADIM OLARAK AŞÇI KIYAFETLERİNİ GİYDİLER.

Kas

2023 - 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU 4 KASIM 2023 TARİHİNDE OKULUMUZ YEMEKHANE SALONUNDA YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ.

YENİ SEÇİLEN YÖNETİM KURULUMUZA BAŞARILAR DİLERİZ.

OKULUMUZU GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Okul girişi okulumuzda uygulanan Otelcilik eğitimine uygun bir konseptle yenilendi.

Öğretmenler odası fiziki olarak genişletildi ve yenilendi.