May

19 Mayıs  Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Perşembe Cumhuriyet meydanında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

May

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz 3 ay sürecek staj eğitimi için İspanya'ya uçtular. Türkiye Ulusal Ajansın desteği ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Erasmus mesleki eğitim akreditasyonu kapsamında düzenlenen etkinlikte Barselona'da bir otelde öğrencilerimizin de dahil olduğu 6 kişilik ekip 3 ay süreyle staj yapacaklar. Öğrencilerimize staj eğitiminde başarılar diliyoruz.

May

Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında Altınordu ilçesinde bulunan 8. sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek okulumuzu ve alanlarımızı tanıttık. Yoğun katılımın olduğu tanıtımlara öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdiler. Fatsa, Korgan, Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerimizdeki 8. sınıf öğrencilerimizle de bu hafta ve bir sonraki hafta alan tanıtımı için bir araya geleceğiz. Okul tanıtımı süresince misafirperverliklerinden dolayı okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında okulumuzda ve ilçe genelinde öğrencilerimiz birçok etkinliğe katılarak bu haftayı coşkuşla geçirmektedir. Öğrencilerimiz ilçedeki liseler arasında yapılan atletizm müsabakalarında 6 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenimiz Emine Güler'i tebrik ediyoruz.

May

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İşletmlerde Beceri Eğitimi için 47 öğrencimizi okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz eşliğinde Anlatya Side ve Belek bölgesine uğurladık. Öğrencilerimiz 6 Mayıs-28 Eylül 2024 tarihleri arasında stajlarını yapacaklar. Öğrencilerimize stajlarında başarılar diliyoruz.

Nis

15-22 Nisan arası kutlanan Turizm haftası İlçe Kaymakamımız Sayın Fatma TURHAN KESER ve ilçe Protokolü,ilçemizdeki okullardan öğrenci,öğretmen ve misafirlerin katılımıyla coşkuşulu bir şekilde kulandı.

Nis

Öğrencilerimizden Berat ŞENDERE ve Eylül Damla KAYA okullararası Wushu-Sanda müsabakalarında il 2. olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuzda Sosyal Sorumluluk Prejeleri son hızıyla devam ediyor. Öğrenci ve öğretmenlerimiz kediler için barınak ve kuşlar için yuva yaparak okul bahçesine yerleştirdiler.

Nis

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi ailelere ramazan ayı dolayısıyla koli dağıtımı gerçekleştirdi. Öğrenci ve öğretmenlerimize hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında,  okulumuz konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla duygu dolu bir program gerçekleştirildi. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve milli şairimiz Mehmet AKif ERSOY'u Anma Günü etkinliklerle okulumuz konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.