ORDU / PERŞEMBE - Sakin Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

15-22 Nisan arası kutlanan Turizm haftası İlçe Kaymakamımız Sayın Fatma TURHAN KESER ve ilçe Protokolü,ilçemizdeki okullardan öğrenci,öğretmen ve misafirlerin katılımıyla coşkuşulu bir şekilde kulandı.

Nis

Öğrencilerimizden Berat ŞENDERE ve Eylül Damla KAYA okullararası Wushu-Sanda müsabakalarında il 2. olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuzda Sosyal Sorumluluk Prejeleri son hızıyla devam ediyor. Öğrenci ve öğretmenlerimiz kediler için barınak ve kuşlar için yuva yaparak okul bahçesine yerleştirdiler.

Nis

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi ailelere ramazan ayı dolayısıyla koli dağıtımı gerçekleştirdi. Öğrenci ve öğretmenlerimize hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında,  okulumuz konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla duygu dolu bir program gerçekleştirildi. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve milli şairimiz Mehmet AKif ERSOY'u Anma Günü etkinliklerle okulumuz konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk Projelerine son hızıyla devam ediyor. Bu hafta içerisinde Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilerimiz farkındalık oluşturmak amacıyla çevre temizliği, sokak hayvanları için barınak, kuşlar için yuva yapımı ve fidan dikimi gerçekleştirdiler. Öğrenci ve öğretmenlerimize bu konulardaki hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimiz '' Hoş Geldin ya Şehri Ramazan'' temasıyla hazırlamış oldukları kurabiyeleri Kaymakamımız Sayın Funda TURHAN KESER'e ve ilçe halkına ikram ettiler.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilerimiz okulumuz mutfağında çorba yaparak ilçe merkezinde çorba dağıtımı yaptılar. Perşembe halkının büyük beğenisini alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 75. Yıl Anaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek Yiyecek İçecek Hizmetleri atölyesinde öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte pizza yaptılar.

Şbt

''Hayalimdeki Meslek Projesi'' kapsamında Perşembe Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine, öğrencilerimizin yıl içerisinde staj yaptıkları güzide otellerden biri olan Ordu Aktuğ Otel'de alan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından uygulamalı olarak staj bilgisi verilmiştir.